Beste klant. Wegens grote cateringdrukte, is het voor vrijdag 19-1 helaas niet meer mogelijk vóór 13:00 catering te leveren. Voor morgen na 13.00 of voor overmorgen kunt u uiteraard wel gewoon een bestelling plaatsen. Excuses voor het ongemak.

Openingstijden

Lunchroom is geopend van
ma t/m vr: 8:30 tot 16:30
za en zo: 10:00 tot 16:30

openingstijden

 

De diensten van De keuken van Thijs

dienstenLunchroom

De keuken van Thijs is een lunchroom gevestigd in de Biltstraat in Utrecht. Wij serveren heerlijke broodjes en biologische boterhammen. Al onze producten zijn vers en worden door Thijs in zijn keuken bereid, van het koekje bij de koffie tot de tonijnsalade op brood. Naast lunch kunt u ook bij ons terecht voor ontbijt, koffie, salades en soepen. Een krantje lezen aan de leestafel of gebruik maken van de gratis WIFI behoort tot de mogelijkheden.

 

Neemt u de lunch liever mee? dat kan natuurlijk ook! Al onze producten zijn to go verkrijgbaar. U kunt ze in de zaak ophalen of online bestellen, dan komen wij ze bezorgen met de bakfiets*. Wij hopen u snel te zien in De keuken van Thijs.

 

Catering

De keuken van Thijs verzorgt de lunch voor uw bedrijf. Al vanaf vijf broodjes* bezorgen wij in Utrecht en omgeving. Wij bieden naast heerlijke broodjes en biologische boterhammen ook huisgemaakte soepen en quiches. Heeft u specifieke wensen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons gerust voor catering op maat.